Tarieven

Door onze lokale focus behalen wij een zeer hoge leesdichtheid. Voor diverse uitgaven is zelfs een percentage tussen de 85-95% gemeten. Iedereen is immers benieuwd naar wat er in het dorp te koop is. Lokaal adverteren doet verkopen, en met onze aantrekkelijke doorplaatstarieven kunt u ook een grotere regio prima bereiken.

 Info tarieven, bel naar (071) 402 29 01.

Gewone advertenties (GA)

Uitgeverij Verhagen werkt met een lay-out gedreven opmaak: dit houdt in dat wij onze kranten volgens een vast stramien opbouwen en vaste advertentieformaten gebruiken. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling en een hoge attentiewaarde. Onze advertentiepagina’s zijn opgebouwd uit 8 kolommen van ieder 31,5 mm breed.

Ingezonden mededelingen (IM)

Door uw advertentie op een redactionele pagina te plaatsen verhoogt u de attentiewaarde. Een redactionele pagina bestaat uit 5 kolommen van ieder 50 mm breed. Een IM wordt opgebouwd uit blokjes van 50 x 60 mm hoog, met een maximale hoogte van 124 mm. Het is ook mogelijk om een halve pagina advertentie op een redactionele pagina te plaatsen van 266 mm breed x 194 mm hoog. IM kunnen alleen onderaan de pagina worden geplaatst.

 

Voorpagina (VP)

De voorpagina van de krant is eveneens een redactionele pagina bestaande uit 5 kolommen van 50 mm breed. Een VP wordt opgebouwd uit blokjes van 50 x 60 mm hoog, met een maximale hoogte van 124 mm. Het is ook mogelijk om een oortje te plaatsen rechts bovenaan van de voorpagina van 50 x 27 mm. VP kunnen alleen onderaan de pagina worden geplaatst, het oortje alleen bovenaan de pagina.

 

foto: 
Tarieven Uitgeverij Verhagen